Maximera Din Insamling: Effektiva Säljtips från Havskungen

Välkommen till Havskungens värld där försäljning inte bara är enkelt men också givande! Med våra försäljningstips kan ni maximera er förtjänst och göra insamlingsprocessen för er klass, förening eller lag både rolig och effektiv. Här delar vi med oss av några värdefulla tips som kommer att förvandla ert sätt att närma er försäljning och hjälpa er att nå era mål snabbare än ni någonsin trott möjligt.

1. Gör det Enkelt att Sälja

Våra högkvalitativa fiskprodukter är inte bara lätta att sälja tack vare deras höga kvalitet, men vi gör även processen smidig för er. När ni tar emot en beställning hanterar vi allt det praktiska med leverans direkt hem till kunden. Det betyder att ni kan fokusera på själva försäljningen utan att behöva oroa er för logistiken. Lägg in kundens uppgifter och ta betalt. Sen fixar vi resten.

2. Digital Försäljning: Nyckeln till Framgång

I dagens digitala värld är det viktigt att utnyttja kraften av online-verktyg. Varje deltagare i ert team får tillgång till en egen personlig webbshop, vilket gör det enkelt att dela länkar till vänner, familj och bekanta via sociala medier, SMS och e-post. Detta moderna sätt att sälja underlättar processen för både säljare och köpare, där beställningar kan göras direkt och smidigt.

3. Personliga Kontakter Gör Skillnad

Glöm inte bort kraften i personlig kontakt. Börja med att närma er släkt, vänner och föräldrarnas arbetskamrater. En personlig förfrågan kan ofta leda till att de vill stödja er extra mycket, kanske genom att sprida ordet eller till och med sälja på sin arbetsplats.

4. Knacka Dörr i Villaområden

Villaområden erbjuder fantastiska möjligheter till att skaffa nya kunder. Varje dörr är en potentiell försäljningschans. Kom ihåg att sätta klara mål för hur många dörrar ni planerar att knacka på hos och utvärdera era framsteg tillsammans.

5. Familjens Insats

Era familjer är er bästa resurs. Ingen känner produkterna bättre än ni själva, och med familjens hjälp kan ni sprida ordet ännu vidare. Tänk efter, om du ska sälja fem produkter för att nå målen, visst har du säkert alla dom i din närhet egentligen. Så allting utöver det är som en bonus.

6. Produktkännedom och Försäljningsargument

Var väl förberedda med kunskap om produkterna ni säljer. Betona kvaliteten, hälsofördelarna och det enkla i att få dem levererade direkt till dörren. Påminn era kunder om att de genom sitt köp inte bara får tillgång till fantastiska råvaror utan också stöder en god sak.

Sätt Mål och Gör Det Tillsammans

Framgång i försäljning handlar mycket om att sätta klara mål och arbeta mot dem tillsammans. Tävla med varandra, arbeta i par och håll motivationen uppe. Kom ihåg att varje försäljning tar er ett steg närmare ert mål, vare sig det är en klassresa, ny utrustning för laget, eller något annat ni strävar efter.

Med dessa tips och med stöd från Havskungen är vi övertygade om att ni kommer att lyckas med er försäljning. Vi ser fram emot att vara en del av er framgångsresa! Har du inte redan gjort det så skicka in din intresseanmälan nu direkt.

Havskungen – tjäna pengar till förening och klasser

Fisk och skaldjur från Havskungen är hälsosamma produkter

Det är välkänt att fisk gör mycket för hälsan och det är också god mat. Havskungen erbjuder fisk och skaldjursprodukter till föreningar och klasser.

Kvalitet och certifierade produkter

Produkterna är MSC, ASC certifierade samt har även märket Dolphin Safe. För dig som säljer och för kunderna är detta en stämpel på att fiske sker på bästa tänkbara sätt. Grundat på urvalet av produkter kan vissa ha dessa cetifieringar.

MSC betyder att fiske som sker är hållbart. För att få märka varan med MSC ska fisket ha klarat en miljöstandard och leverantörskedjan en spårbarhetsstandard. Allt MSC fiske sker med vildfångad fisk och skaldjur. MSC är en certifiering som motverkar överfiske.

ASC är certifiering och miljömärkning av odlad fisk och skaldjur. Det finns flera krav men de största är att fodret är hållbart samt att vatten som släpps ut från odlingarna är renat. Märkningen betyder att hanteringen följer ansvarsfullt odlade produkter och minimerade miljömässiga konsekvenser.

Dolphin Safe är en märkning från USA som innebär att när tonfisk fångas minimeras risken för att skada eller fånga delfiner. Här sker även inspektion på fartyg för att se att denna märkning efterlevs.

Det är enkelt att sälja fisk

Fisk och produkter från havet är välkända produkter och finns på många familjers middagsmenyer. Detta är produkter som man till vardags känner till och tycker om att äta. I Sverige äter vi fisk två gånger per vecka och man äter mest av lax, torsk och räkor. Havskungen har såklart dessa populära produkter i sortimentet men även fler intressanta fiskar och havsprodukter finns att tillgå. Ett utvalt sortiment gör att kunden enkelt får vad som efterfrågas.

Havskungen tar hand om leveransen

En otroligt enkel säljprocess där det enda ni behöver göra är att sälja och ta betalt. Glöm allting med leverans, det sköter vi med våra egen leveranslogistik och levererar direkt hem till era kunder. Enkelt, smidigt och något som ger extra nöjda kunder.

Havskungen erbjuder smart leverans direkt till kund, optimerade beställningssystem samt hög förtjänst

Tjäna pengar när föreningen, laget och klassen säljer fisk

När föreningen eller klassen säljer fisk och skaldjur går det fort att tjäna ihop till klassresan eller träningslägret. Havskungens produkter håller hög kvalitetoch har smakgaranti. Är ni 20 personer i klassen eller föreningen som säljer 5 paket lax var tjänar ni hela 20 000 kronor. Här behövs inte säljas 1000 burkar kakor eller 400 paket strumpor. Snabb och smart försäljning gör att ni snabbt kan tjäna pengar.

Havskungen säljer produkter som används

När du säljer fisk och havsprodukter är det välkända produkter du säljer. Du vet att den som köper kommer använda produkten och det vet även den som köper. Det är skillnad på att sälja produkter som kunderna egentligen inte behöver men som de köper ändå för att stödja ditt evenemang. Här kommer kunden direkt känna igen produkterna och ser fram emot att servera produkten på middagsbordet.

Vill du börja sälja redan nu?

Fyll i intresseanmälan nu direkt och ta kontakt med oss för att starta er försäljning och börja tjäna pengar.

Välkommen till Havskungen!

© 2024 Havskungen