Havskungen – tjäna pengar till förening och klasser

Fiskbilen Event har ny kostym genom Havskungen, som är det nya namnet på kvalitetsprodukter från havet som du som förening och klass enkelt kan sälja. Med profiländringen och ett nytt koncept för leverans, order och hög förtjänst blir produkterna ännu mer attraktiva att sälja, säger Markus Hendriksen, en av ägarna på Svenska Fiskbilen AB som står bakom satsningen.

Fisk och skaldjur från Havskungen är hälsosamma produkter

Det är välkänt att fisk gör mycket för hälsan och det är också god mat. Fiskbilen har en lång erfarenhet av att förse kunder med kvalitetsprodukter och nu tar man steget att även erbjuda detta till föreningar och klasser.

Kvalitet och certifierade produkter

Produkterna är MSC, ASC certifierade samt har även märket Dolphin Safe. För dig som säljer och för kunderna är detta en stämpel på att fiske sker på bästa tänkbara sätt.

MSC betyder att fiske som sker är hållbart. För att få märka varan med MSC ska fisket ha klarat en miljöstandard och leverantörskedjan en spårbarhetsstandard. Allt MSC fiske sker med vildfångad fisk och skaldjur. MSC är en certifiering som motverkar överfiske.

ASC är certifiering och miljömärkning av odlad fisk och skaldjur. Det finns flera krav men de största är att fodret är hållbart samt att vatten som släpps ut från odlingarna är renat. Märkningen betyder att hanteringen följer ansvarsfullt odlade produkter och minimerade miljömässiga konsekvenser.

Dolphin Safe är en märkning från USA som innebär att när tonfisk fångas minimeras risken för att skada eller fånga delfiner. Här sker även inspektion på fartyg för att se att denna märkning efterlevs.

Det är enkelt att sälja fisk

Fisk och produkter från havet är välkända produkter och finns på många familjers middagsmenyer. Detta är produkter som man till vardags känner till och tycker om att äta. I Sverige äter vi fisk en till två gånger per vecka och man äter mest av lax, sill, torsk och räkor. Havskungen har såklart dessa populära produkter i sortimentet men även fler intressanta fiskar och havsprodukter finns att tillgå. Ett brett sortiment gör att kunden enkelt får vad som efterfrågas.

Havskungen tar hand om leveransen

En otroligt enkel säljprocess där det enda ni behöver göra är att sälja och ta betalt. Glöm allting med leverans, det sköter vi med våra kylbilar och levererar direkt hem till era kunder på kvällen. Enkelt, smidigt och något som ger extra nöjda kunder.

Havskungen erbjuder smart leverans direkt till kund, optimerade beställningssystem samt hög förtjänst

Tjäna pengar när föreningen och klassen säljer fisk

När föreningen eller klassen säljer fisk går det fort att tjäna ihop till klassresan eller träningslägret. Havskungens produkter håller hög kvalitet och har lite större förpackningar. Är ni 20 personer i klassen eller föreningen som säljer 5 paket lax tjänar ni hela 20 000 kronor. Här behövs inte säljas 1000 burkar kakor eller 400 paket strumpor. Snabb och smart försäljning gör att ni snabbt kan tjäna pengar.

Havskungen säljer produkter som används

När du säljer fisk och havsprodukter är det välkända produkter du säljer. Du vet att den som köper kommer använda produkten och det vet även den som köper. Det är skillnad på att sälja produkter som kunderna egentligen inte behöver men som de köper ändå för att stödja ditt evenemang. Här kommer kunden direkt känna igen produkterna och ser fram emot att servera produkten på middagsbordet.

Vill du börja sälja redan nu?

Havskungen har lite finslipning kvar på beställningssystem men om du ligger i startgroparna och inte kan vänta med försäljning av fisk är det bara kontakta oss per mail eller telefon så hjälper vi dig såklart att komma igång. Du hittar alla kontaktuppgifter här på hemsidan.

Välkommen till Havskungen!

© 2023 Havskungen