Vanliga frågor

Vad är det som gör att man kan tjäna mycket pengar när man säljer Havskungens produkter?

Eftersom förpackningarna är större kostar också produkterna lite mer. Förtjänsten blir då automatiskt större.

Är Havskungens produkter dyra?

Nej, om man räknar priset per portion är det väldigt attraktivt. Storleken på produkterna är dock större varför kostnaden kan vara lite högre.

Har Havskungen bra kvalitet på produkterna?

Ja, Havskungen säljer endast produkter av högsta kvalité. Det betyder att kunderna kommer märka att kvalitén och smaken är extra hög då det är utvalda produkter med bästa kvalitet som levereras.

Vilka produkter säljer Havskungen mest av?

Det säljs mest av lax, torsk och räkor. Du kan se våra aktuella produkter här på sidan under menyn “Våra produkter”.

Är Havskungens produkter miljövänliga?

Våra produkter fiskas i populära fiskevatten. När fångsten har landats på båten rensas och fileas fisken direkt på båten och fryses därefter ner direkt. Det innebär att fisken är så färsk den kan vara när den fryses. Fisken skickas inte till andra länder för att fileas eller processas.

Vem levererar produkterna från Havskungen till kunderna?

Vi använder oss av etablerade leveransföretag som redan kör exempelvis matkassar och andra livsmedelsprodukter. Idag täcker vi ca 80% av Sveriges befolkning med denna lösning.

Har Havskungens produkter några certifieringar?

Havskungen ser till att de produkter som är möjliga innehar grundläggande certifieringar som MSC med mera. Dessa certifikat bygger på hållbart fiske och fungerar på olika sätt beroende på certifiering.

Vad är glasering?

Glasering är en iskappa som skyddar den frysta fisken från uttorkning och härskning. Glaseringen läggs på direkt när fisken fryses första gången.

Alla produkter från Havskungen följer en obruten fryskedja där temperaturen säkerställs. Frysbilarna håller -24 grader vilket säkerställer en mycket hög kvalitet på produkterna.

Hur ser Havskungens produkter ut?

Havskungens produkter är förpackade i kartonger och fisken är styckfryst vilket gör att det är lämpliga portionsförpackningar. En del produkter är styckfrysta i sin egen förpackning medan andra är styckfrysta tillsammans. Ingen av produkterna är frysta i en “klump” utan var för sig vilket gör att man enkelt kan ta fram några fileér till middagen.

© 2024 Havskungen
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket