Havskungen är inte bara ett marknadsnamn som levererar förstklassiga fisk- och skaldjursprodukter direkt till ditt hem genom föreningar, lag och klasser; det är också en förlängning av Svenska Fiskbilen AB:s långvariga tradition och expertis. Med över 20 år av framgångsrik verksamhet i Sverige har Svenska Fiskbilen etablerat sig som en ledande aktör inom branschen, känd för sin kompromisslösa kvalitet och exceptionella kundservice. Vi är stolta över att varje år leverera mer än 40 000 order, motsvarande ett värde av cirka 60 miljoner kronor, vilket borgar för vår förmåga att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

Genom Havskungen erbjuder vi nu samma högkvalitativa produkter, tillgängliga genom en ny och bekväm försäljningskanal. Denna expansion är driven av vår passion för havets delikatesser och vårt engagemang att göra dessa tillgängliga för ännu fler. Med Svenska Fiskbilen som ryggrad i vår verksamhet kan du vara trygg i att du får tillgång till samma höga standard av produkter och service som har glädjt tusentals svenska hushåll genom åren.

Vi ser detta som en unik möjlighet för dig att dela vårt sortiment av högkvalitativa fisk- och skaldjursprodukter med dina vänner, bekanta, och grannar. Tack vare Svenska Fiskbilens välkända och uppskattade produkter, kan vi försäkra dig om att varje försäljning inte bara kommer att vara enkel, men också väl mottagen. Vårt gemensamma arv och bevisade track-record ger Havskungen en stabil grund att växa från – och vi ser fram emot att välkomna dig till denna spännande resa.

© 2024 Havskungen