Tjäna pengar till föreningen

Oavsett om du är en mindre förening eller en större är det enkelt att tjäna extra pengar till föreningen genom att sälja attraktiva produkter. Väljer du rätt produkt kommer du snabbt nå ditt försäljningsmål utan stora ansträngningar. Här ger vi dig information om produkter, säljtips och vad du ska tänka på för att lyckas med din föreningsförsäljning.

Lyckas med försäljningen genom Havskungen

När du ska sälja produkter genom föreningen så gäller det att välja rätt produkter för att maximera intäkterna. Det gör du genom att välja produkter från Havskungen.
Genom våra lättsålda produkter med hög kvalitet behövs inte många försäljningar innan försäljningsmålet är uppnått.

Nöjda kunder och kända produkter

Havskungen har produkter som alla känner till, för vem känner inte till lax, torsk och räkor? Vi gör aldrig avkall på kvalitet och det ger dig som säljare nöjda kunder. Att prata för våra produkter är alltså enkelt. Genom lite större förpackningar blir kilopriset lågt och produkterna räcker längre. Goda produkter som alltid finns till hands i frysen kommer göra dina kunder nöjda och vilja köpa ytterligare en gång.

När du säljer produkter genom föreningen är det viktigt att du känner att försäljningen är lönsam och det blir extra roligt när det går fort att uppnå säljmålen. Med andra ord kan man säga att det är viktigt att jobba med någon föreningsförsäljning som ger utdelning.

Tjäna pengar till föreningen med enkel försäljning

Med vår enkla kalkylator på sidan räknar du snabbt ut hur enkel försäljningen är för att ta in det som behövs när du ska tjäna pengar till föreningen. Du kommer att märka att försäljningen är enkel att göra och att uppnå försäljningsmålet. Genom att produkterna har lite högre pris i de stora förpackningarna går det fort att nå målen.

Glöm allt med leveranser

Vi gör allting ännu enklare och tar hand om hela leveranslogistiken. Det enda du gör som förening är att ta order och ta betalt. När du är färdig med din försäljning skickar du in ordern och vi på Havskungen tar hand om leveransen direkt hem till din kund.

Du behöver alltså inte ta emot varor, etablera plats för produkterna eller åka runt och dela ut produkter. Vi åker med våra kylbilar direkt hem till dina kunder och levererar varorna. Enkelt, smart och smidigt.

Havskungen levererar direkt till kunden

Havskungen har de produkter du behöver för att tjäna extra bra och du slipper även leveransen. Detta är en stor del i hela logistikprocessen, att du som säljer sedan inte behöver åka runt och leverera produkterna. Här behövs heller ingen stor lagerplats för att förvara allt. Det enda du behöver göra är att ta ordern och ta betalt. Resten sköter vi.

Välkända produkter gör att försäljningen går enkelt. Fisk och skaldjur är något som alla redan är vana med och själva diskussionen med kunden blir alltså inte svår. Här köper kunden en produkt som den alltså är van med och vet att den kommer att äta. Det är skillnad mot att bli presenterad en produkt som man kanske inte har nytta av.

Tjäna pengar till föreningen flera gånger per år

Kända produkter och nöjda kunder gör att du kan upprepa din försäljningssuccé så snart du behöver intäkter igen i föreningen. När ett välkänt ansikte dyker upp igen hos kunden och erbjuder de där produkterna som var extra goda är försäljningen enkel och du kan vara säker på att kunden kanske även köper lite extra eller provar några nya produkter.

Börja med att göra en intresseanmälan.

Vanliga frågor

Vad krävs för att starta en försäljning med Havskungen?
För att inleda en försäljning med Havskungen, börja med att skicka in en intresseanmälan via vår webbplats. Efter det kommer vi att kontakta er med all nödvändig information och material för att komma igång med försäljningen till er säljgrupp.
Kan vi välja specifika produkter att sälja?
I dagsläget är det ett urval av produkter som erbjuds. De har en bred mic för att passa en stor målgrupp.
Hur hanteras betalningarna?
Kunderna kan betala direkt till föreningens angivna betalningsmetod, som exempelvis Swish eller direkt till lagsajtens betalsystem. Detta gör att ni som förening har full kontroll över försäljningsprocessen och pengaflödet.
Behöver vi hantera leveransen av produkterna själva?
Nej, Havskungen tar hand om hela leveransprocessen. Efter att försäljningen är avslutad och alla beställningar är inlagda, sköter vi logistiken och ser till att produkterna levereras direkt till era kunders dörrar.
Hur snabbt efter avslutad försäljning levereras produkterna?
Leveranstiden kan variera, men vanligtvis tar det ungefär 3-10 dagar från det att betalningen är mottagen tills produkterna levereras till kunderna. Vi strävar alltid efter att optimera leveransen för att säkerställa en snabb och effektiv process.
Vad händer om en kund är missnöjd med sin produkt?
Vi på Havskungen prioriterar kundnöjdhet högt och hanterar eventuella reklamationer på ett professionellt sätt. Kontakta oss direkt med kundens feedback, så löser vi det snarast möjligt.
Finns det en minimigräns för hur mycket vi behöver sälja?
Nej, det finns ingen strikt minimigräns för försäljning. Vi uppmuntrar dock alla föreningar att sätta upp realistiska försäljningsmål för att maximera er potential att tjäna pengar.
Hur håller vi koll på vår försäljning?
Ni får tillgång till ett försäljningssystem via vår webbplats där ni enkelt kan följa er försäljningsprogress, registrera beställningar och hantera kundinformation säkert och effektivt.
© 2024 Havskungen