Tjäna pengar till klassen

Enkelt och snabbt kan ni förstärka klass kassan genom att sälja Havskungens enkla produkter, som tilltalar alla.
Hög kvalitet och goda produkter gör att många kommer tycka detta är väldigt bra och det gör att er försäljning går enkelt. Genom höga marginaler kan ni snabbt tjäna stora pengar.

Havskungens produkter ger stora intäkter

Vi vet att det är viktigt att tjäna bra med pengar för er. Det är ju i grunden varför ni bestämmer er för att sälja produkter. Havskungen har skapat en hög marginal för er föreningar vilket gör att ni på varje produkt tjänar en hög summa. Det är extra roligt och motiverande. Produkterna är välkända och är enkla att sälja och håller en hög kvalitet.

Marknaden idag svämmar nästan över av produkter för klassförsäljning som har låg marginal. Där ska ni som säljare omsätta ett stort antal (hundratals) av produkter som kunderna kanske inte ens har tänkt att köpa.

Fiskprodukter är något som man använder dagligen i familjer, och som finns på middagsborden. Det gör att det är enkel försäljning.

Vi tar hand om leveransen

Det är inte bara produkterna som är bra. Det är även hela logistiken med leveransen. Ni kanske tycker det nästan låter för bra men det stämmer. Det ni behöver göra är att sälja och ta betalt till er själva, samt såklart lägga in kundens order. Resten sköter vi med våra frysbilar.

Vi kommunicerar med er kund och bestämmer leveransdag, och kör sedan ut produkterna direkt till er kunds dörr. Hur enkelt är inte det? Inget besvär med att ta emot produkter som gör att garage och vardagsrum svämmar över. Ni slipper en avancerad distribution som innefattar alla föräldrar i laget.

Det är enkelt att tjäna pengar till klassen

Det är faktiskt enkelt att tjäna bra med pengar om man väljer rätt produkt. Kanske börjar du bli övertygad om att detta är riktigt bra? Det är många klasser som redan har sålt  produkter från Havskungen och som redan bokat sin nästa säljperiod. Du kan också göra det genom att göra en intresseanmälan på vår sida.

Sälj flera gånger per år

Nöjda kunder ger mer försäljning och när det är dags för nästa säljperiod kommer dina kunder att vilka köpa igen, och kanske även dubbelt så mycket. På detta sätt är det enkelt för klassen att med små insatser sälja igen och få in de pengar som så väl behövs.

När det är dags för en ny säljperiod kan ni se era tidigare order och enkelt börja med dem som köpte senast. Smart och enkel försäljning.

Vi ger er all information och det stöd som behövs

Vi har kompletta websystem för administratör och säljare där ni enkelt lägger era order och har bra överblick på försäljningen. Vi ger er också säljmaterial och stöd.

Vanliga frågor

Hur registrerar vi ordrar?
Det gör ni i systemet när ni är inloggade. Där anger ni alla uppgifter, om kunden betalat eller om Havskungen ska ta betalt vid leveransen.
Får kunden kvitto på sin beställning?
När ordern är lagd i systemet och ni har angett kundens mailadress skickas ett kvitto till kunden. Där framgår även om kunden redan har betalat eller om det ska ske vid leverans.
När får vi vår provision på det vi sålt?
När den sista leverans är genomförd skapas en faktura till er. Skillnaden mellan det ni har sålt för till kunderna och det som står på fakturan behåller ni, och det är er provision.
Hur håller jag koll på hur mycket jag sålt av Havskungens produkter?
När du loggar in på webbsidan kommer du att se hur mycket du har sålt. När ni startar försäljningen sätter kontaktpersonen upp ett säljmål som ni tillsammans jobbar mot att klara.
Får jag besked om när ni har levererat till mina kunder?
Du som säljer Havskungens produkter kommer att se att leveransen är komplett levererad i vårt administrativa system när du loggar in på hemsidan.
© 2023 Havskungen