Tjäna pengar till laget

Det är enkelt att tjäna pengar snabbt, till laget genom att sälja attraktiva produkter.

Att sälja produkter på detta sätt är något som man har gjort under lång tid och är ett framgångsrikt sätt att öka intäkterna. Ett lag har oftast läger, resor eller andra aktiviteter som kräver ett visst kapital.

Att då använda medlemmarna gör att försäljningen går enkelt och snabbt.

Välj rätt produkter för att tjäna pengar

Att välja produkter till laget när det är dags att tjäna pengar är nog det som är viktigast. På marknaden idag finns ett stort antal produkter, bland annat kryddor, sockor, kläder, godis, kakor, korv, tvättmedel och toalettpapper. Listan kan göras lång.

Värt att tänka på är att välja produkter som ni redan vet att kunderna har nytta av. Det är svårare att sälja bra om det är produkter som kunden inte dagligen använder eller har behov av.
Den andra saken man ska tänka på är att det ska löna sig ordentligt att sälja. Det är inte roligt att behöva sälja en stor mängd godispåsar eller kryddor och sen inte tjäna så mycket på varje.
Nästa sak man ska ha i åtanke är leveransen. Det är en stor fördel om någon annan sköter leveransen så att ni helt enkelt slipper den. Tänk om ni säljer 300 balar med toalettpapper. När den leveransen kommer blir det mycket att köra ut och även att lagerhålla någonstans. Ofta är det ett totalt kaos när saker ska köras ut och distribueras.

Havskungen har produkter som alla behöver

Fisk och skaldjur är populära produkter och i Sverige äter vi 12,5 kg fisk och skaldjur per person och år. Det betyder ungefär två portioner fisk i veckan. Populärast är lax, torsk, räkor och sill och dessa står tillsammans för 80 procent av all konsumtion (Källa WWF, juni 2019).

När du säljer dessa produkter är det alltså produkter som dina kunder redan äter och har ett behov av att ha hemma i frysen.

Havskungen har låga priser, stora förpackningar och en hög förtjänst till dig som säljer.

Med lite större förpackningar kan priserna hållas nere. Alla våra produkter är frysta men det bästa av allt är att du endast behöver ta beställningen och ta betalt. Leveransen ordnar vi med våra frysbilar, direkt hem till din kund vid dörren.

Tjäna pengar snabbt till laget

Med produkterna från Havskungen går det snabbt att göra en bra förtjänst till laget. Använd vår kalkylator här på sidan som ger dig en indikation på vad du kommer att tjäna till föreningen.
Är ni 20 stycken i laget som säljer endast 10 produkter var blir er förtjänst hela 40 000 kronor – och kom ihåg att vi sköter leveransen. Prova kalkylatorn själva och sätt upp ert säljmål.

Det är lätt att sälja

Det kanske låter lite konstigt men det är lätt att sälja dessa produkter. Eftersom det är kända produkter som står på middagsborden vet alla vad det är. Havskungen har mycket hög kvalitet på produkterna och samtliga produkter är styckfrysta fast i lite större förpackningar än i vanliga kyldisken på affären.

Genom styckfrysningen får allting enkelt plats i kundens frys och det är inga hela fiskar som levereras utan utvalda filéer från kända fiskar.

Det har aldrig varit enklare att tjäna pengar till laget

Gör som många andra lag och starta redan idag men din försäljning. Här behöver du inte sälja flera hundra produkter med en låg förtjänst och besvärlig leverans. Det räcker med ett fåtal per person för att nå era säljmål.

Sälj flera gånger per år

Havskungen är ett starkt varumärke och som står för sina produkter med en hög kvalitet. Det gör att era kunder kommer vara nöjda och det är enkelt att återigen sälja vid nästa tillfälle. På det sättet kan du upprepa säljframgången varje år flera gånger. Säg den kund som inte vill ha kvalitetsfisk och skaldjur på middagsbordet. Bra produkter gör att du kommer öka din försäljning vid nästa tillfälle.

Kom igång snabbt genom att skicka in en intresseanmälan

För att snabbt komma igång är det bäst att skicka in en intresseanmälan med dina uppgifter. Just nu anpassar vi våra system för shop och logistik och vi kommer att börja starta upp igen i Stockholm.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det innan kunderna får produkterna från Havskungen?
När ni har avslutat säljperioden och lagt era order i systemet påbörjar Havskungen logistik planeringen direkt med kunderna. Vi optimerar leveransen så att kunderna är hemma när vi kommer med produkterna. Att leverera gör vi oftast under helgen. det tar 1-2 veckor innan kunden har fått sin leverans.
Hur gör jag om en kund till Havskungen frågar om en annan produkt?
Vi har ett utvalt sortiment av produkter från havet som vi säljer till föreningar, lag och skolklasser. Om kunden söker en annan produkt går den att beställa genom att administratören kontaktar Havskungen.
På vilka sätt kan kunderna betala?
De kan betala till ert Swish nummer eller med kontanter (om ni har bestämt det). Det är ni som förening, lag och klass som har hand om betalningen.
Måste kunden betala före leverans?
Det bästa är att låta kunden betala direkt vid beställningen. Om kunden istället vill betala vid leverans kommer Havskungen be kunden betala till ert Swish nummer vid leveransen.
© 2023 Havskungen