Beställ säljpaket

 • Ladda upp en logotyp som vi kan använda på hemsidan och i försäljningsmaterialet.
  Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, ai, eps, svg, Max filstorlek: 8 MB.
  • Berätta gärna lite om era försäljningsmål.

  Så här går det till

  Här beskriver vi stegen från beställning av säljpaket till leverans till era kunder.

  • 1

   Sätt upp mål och boka era säljpaket!

   Vi behöver er logga samt mail och telefonnummer till kontaktpersonen. Sedan öppnar vi en egen webshop till er. Här beställer ni enkelt alla produkter vartefter ni säljer. Ni får alltid ett samtal från oss där vi gå igenom och förklarar samarbetet. Det är helt kostnadsfritt att öppna en webshop och det ger er stora möjligheter att tjäna bra med pengar. Inget merjobb för kontaktpersonen efter att försäljningen har kommit igång.

  • 2

   Dela upp er i grupper och sätt era säljmål

   Alla personer i gruppen får med sig tillräckligt mycket säljmaterial. Du säljer enklast till grannar och besöker hus i närområdet. Tänk på att sälja till personer som är inom någon mils avstånd då vi levererar samtidigt till alla era kunder i området.

  • 3

   Ta emot beställningar och registrera

   Låt kunden bestämma sig på plats eller se till att säljkatalogen ligger hos kunden. Sedan är det dags att samla ihop beställningarna. När alla beställningar är insamlade och betalda registrerar ni dem enkelt i webshopen. Kontaktpersonen i gruppen ser över beställningen innan den skickas in.

  • 4

   Fiskbilen levererar snabbt till era kunder

   Vi ser nu till att planera leveransen med er kund så att de får produkterna på snabbast och bästa sätt. När allt är klart har ni nöjda kunder och en stor vinst på ert konto. Inget merjobb för er!

  © 2023 Havskungen